Dagens debattklimat

Bristen på objektiv rapportering, fördomsfri diskussion och journalistik utan politisk agenda har gjort mig svältfödd på en debatt med sakfrågan i fokus.

Finner ofta att mina tankar och reflektioner saknar representation i de ämnen som lyfts i samhällsdebatten. Man förenklar, fördummar och polariserar precis allt och det slutar med att det bara finns två sidor för folk att välja på.

Bloggen kommer i första hand fungera som en fristad för mig att rapportera och kommentera aktuella ämnen och händelser. Samtidigt vill jag gärna hålla mig till någon form av pressetik så blir gärna informerad om eventuellt felaktiga uppgifter så detta kan korrigeras.

Alla är välkomna att kommentera och kritisera under premissen att det finns en gemensam respekt för varandras åsikter. Frågor och information till mig personligen kan skickas till min mejl som finns under kontakt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.