Ännu en menlös straffskatt

Alltid lika kul att se hur EU och överheten alltid ska rädda oss alla genom att kasta MER pengar på problem. Precis som med plastpåsar så presenterar man även här argumentet att det handlar om nedskräpning.

För som vanligt tror eliten att folk generellt sett är så dumma att vi inte ser de verkliga orsakerna till att vilja genomföra ytterligare en skattehöjning –  delvis för att det vore en betydligt grövre lögn att hävda att det kommer ha minsta lilla påverkan på klimatet och dels för att det bara är ytterligare ett sätt att sno åt sig mer på arbetarklassens bekostnad, som sedan kan läggas på mer signalpolitik.

Kan tänka mig att det blir som det så ofta blir med det styre vi har. I brist på förnuft och analys är det enda som tillåter eländet att fortsätta en pryglad befolkning som lärt sig att staten går före folket och som saknar representation som talar för dem.

Så gick det med föregående genidrag:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.